Kruimeldieven zijn ideaal om even snel wat kruimels op te zuigen © Bosch Move BHN24L

Bosch is natuurlijk niet heel bekend van de stofzuigers, maar de Bosch kruimeldieven zijn zeker wel de moeite om er even naar te kijken. Heb je bijvoorbeeld al Bosch gereedschap? Dan kun je misschien wel de zelfde accu gebruiken in de Bosch Kruimeldief. Er is namelijk een kruimeldief waarin je een boormachine accu kunt doen.

Op deze pagina vertellen we je alles over kruimeldieven van Bosch en laten we zien wat op dit moment de beste Bosch kruimeldief is. Ook kijken we naar welke kruimeldieven Bosch nog meer heeft en wat het verschillen tussen deze modellen zijn.

Beste Bosch kruimeldief 2021

In onze ogen is de Bosch Move BHN24L de beste Bosch kruimeldief. Hoewel dit niet de handstofzuiger is waarin een Bosch accu kan is deze kruimeldief een stuk beter. Dit komt met name door de sterke accu, de Bosch Move BHN24L kan met een volle accu ongeveer tot 45 minuten mee. 45 minuten is voor een kruimeldief echt hoog,

Ook is het een vrij krachtige kruimeldief en heeft de stofzuiger veel accessoires. Zo krijg je bij de stofzuiger kierenzuiger waarmee je eenvoudig tussen kieren kan zuigen. De stofzuiger is ook erg onderhoudsvriendelijk en is eenvoudig uit te spoelen met water.


Bosch Move BHN24L

Bosch Move BHN24L

Deze Bosch Move BHN24L is een kruimeldief met een erg sterke accu die de stofzuiger voorziet van sterke zuigkracht, maar ook een lange accuduur.


Bosch kruimeldief met steel en Bosch accu

bosch kruimeldief met steel
Bosch kruimeldief met steel

In de inleiding hadden we het er al over dat er een kruimeldief van Bosch is waarin je een Bosch boormachine accu kunt stoppen. Dit model is handig wanneer je al gereedschap van Bosch hebt en je de accu van je boormachine ook in de stofzuiger kunt doen. Daarnaast is dit model ook een goede keuze omdat de stofzuiger helemaal uit te breiden is met een uitschuifbare steel. Ideaal voor tijdens het klussen, bekijk hieronder de Bosch kruimeldief met steel:


bosch universalvac 18

Bosch UniversalVac18

Deze Bosch UniversalVac18 wordt geleverd met veel accessoires die de kruimeldief zelfs om kunnen bouwen tot een steelstofzuiger. Ook is deze kruimeldief te gebruiken met een Bosch accu.


Andere professionele kruimeldieven van Bosch

Bovenstaande kruimeldieven Bosch zijn in onze ogen de beste keuzes, maar Bosch heeft nog veel meer modellen. Zo komt de Bosch Move BHN24L uit een Move lijn die bestaat uit nog vier verschillende modellen, waarbij het verschil tussen de modellen vooral zit in zuigkracht en accu duur.

Ook heeft Bosch nog een professionele kruimeldief lijn, de Bosch Professional. Deze met kruimeldieven is vooral geschikt voor professioneel gebruik en voor het grove werk. Zo kun je met De Bosch GAS 10,8 V hout, metaal kunststof en schaafsel eenvoudig opzuigen. Ook deze modellen zijn geschikt voor een Bosch accu die je bijvoorbeeld gebruikt in je boormachine.


bosch professional gas

Bosch Professional Gas 12V

Ideaal als je op zoek bent naar een professionele kruimeldief. Hiermee kun je hout, kunststof, metaal en schaafsel opzuigen.


Mocht je er nog niet uit zijn, neem dan ook eens een kijkje op onze beste kruimeldief pagina. Op deze pagina hebben we de beste kruimeldieven van dit moment opgesteld. Dit hebben we gedaan na uitgebreid onderzoek te doen naar verschillende kruimeldieven. Ook zie je hier verschillende merken staan en niet één merk.