Last van dierenharen? Kies voor een kruimeldief met dierenharenborstel © Black Decker BHHV520BFP

Honden en katten laten dagelijks haren los, vooral wanneer ze in de rui zijn kom je overal haren tegen. Het meest ideale is dat je dan elke dag stofzuigt en de haren vervolgens weer verwijderd. Een goede kruimeldief die geschikt is voor het opzuigen van dierenharen maakt dit werk wat gemakkelijker. Wel dien je voor een kruimeldief die geschikt is voor dierenharen met een paar factoren rekening te houden. Op deze pagina lees je alles over kruimeldieven voor dierenharen.

De beste kruimeldief voor dierenharen

Een goede kruimeldief tegen dierenharen moet aan een paar belangrijke dingen voldoen. Zo moet de stofzuiger natuurlijk in staat zijn om dierenharen eenvoudig te kunnen verwijderen en op te zuigen. Vaak hebben kruimeldieven die dit kunnen een goede turboborstel en een turbofunctie. Hieronder vind je de beste kruimeldief voor dierenharen van dit moment, we onderbouwen per kruimeldief waarom dit een goede keuze is voor het zuigen van dierenharen.


black decker bhhv520bfp

Black Decker BHHV520BFP

Deze Black & Decker BHHV520BPFP wordt geleverd met een gemotoriseerde borstel die bedoelt is voor het zuigen van dierenharen. Ook heeft dit model veel zuigkracht en een uitblaasfilter dat voorkomt dat stofdeeltjes en allergenen terug geblazen worden.


black decker pd1420LP

Black Decker PD1420LP

Ook de Black Decker PD1420LP is kruimeldief voor dierenharen. Dit moel heeft een speciale dierenharenborstel en veel zuigkracht.


dyson v6 top dog

Dyson V6 Top Dog

Dyson heeft verschillende kruimeldieven met ieder een eigen specialiteit. Deze Dyson V6 Top Dog is vooral bedoelt voor het zuigen van dierenharen en andere zuigwerkzaamheden.


Waar op letten bij het kopen van een kruimeldief dierenharen

Hierboven hebben we al een selectie gemaakt met de beste kruimeldieven tegen dierenharen. Bij het selecteren van deze kruimeldieven hebben we op verschillende factoren gelet die een kruimeldief geschikt maakt voor het zuigen van dierenharen. Bekijk onderstaande rijtje met factoren waarop we gelet hebben:

  • Opzetborstels en accessoires: de beste kruimeldieven tegen dierenharen zijn voorzien van goede opzetborstels en accessoires. Kies voor een kruimeldief met turbo zuigmond, hiermee is het heel eenvoudig om dierenharen op te zuigen.
  • Zuigkracht en turbofunctie: zuigkracht is één van de belangrijkste factoren voor een stofzuiger. Hoe hoger de zuigkracht hoe makkelijker de kruimeldief de dierenharen op kan zuigen. Heeft een stofzuiger een turbofunctie dan kun je deze activeren wanneer je dierenharen op moet zuigen van een bank of tapijt.
  • Eventuele filters: filters kunnen ook handig zijn wanneer je veel huisdieren in huis hebt, hiermee ga je de strijd aan tegen allergieën. Goede filters houden namelijk fijnstof en pollen tegen.

Mocht je meer willen weten over kruimeldieven? Bekijk dan even onze beste kruimeldief pagina, hier vind je de beste modellen van dit moment en leggen we uit wat een kruimeldief is en waarop je moet letten.