Kruimeldief is uit de steelstofzuiger te halen! © AEG CX7-2-350

Een kruimeldief met een steel is een goede 2-in-1 oplossing. Zo heb je naast een goede stofzuiger ook direct een goede kruimeldief. Vaak wordt een kruimeldief gekocht als aanvulling op een stofzuiger. Een kruimeldief is wat makkelijker on er even snel bij te pakken voor een kleine zuigbeurt. Tegenwoordig zijn er veel steelstofzuiger die een ingebouwde kruimeldief hebben. Hieronder hebben we een top 5 met de beste kruimeldieven met steel opgesteld. Ook onderbouwen we wat wij de beste kruimeldief met steel vinden.

Beste kruimeldief met steel: Dyson V11

In onze ogen is momenteel de Dyson V11 Absolute Pro de beste kruimeldief met steel. Dit komt met name door de kracht die de stofzuiger heeft, zo heeft de stofzuiger veel power. Ook krijg je bij de handige opzetstukken waarmee je dierenharen makkelijk kunt opzuigen. Ook is de stofzuiger vrij lang te gebruiken, zo kan de stofzuiger op een normale stand en een volle accu een uur langs zuigen.

De steel van deze Dyson steelstofzuiger is eenvoudig er af te halen, zodat je de steelstofzuiger ook als kruimeldief kunt gebruiken. Vooral omdat deze steelstofzuiger een goede accu heeft is dit een hele goede keuze. Ook kun je nog de bijgeleverde zuigmonden op de “kruimeldief” zetten en is de stofzuiger ook goed te gebruiken in bijvoorbeeld de auto.


dyson v11 absolute pro

Dyson kruimeldief met steel

Een erg goede kruimeldief met steel. Haal de steel eraf en je hebt een erg goede kruimeldief die veel power heeft en lang te gebruiken is!


Top 5 beste kruimeldieven met steel:

Het is altijd goed om ook even naar andere modellen en merken te kijken. Daarom hebben we hieronder ook een top 5 beste kruimeldieven met steel opgesteld. Hierdoor heb je de keuze uit verschillende modellen die erg goed zijn. Het grootste verschil zit hem ook in de prijs, zo zijn Dyson stofzuigers erg duur en kunnen andere modellen qua prijs wat interessanter zijn.


dyson v11 absolute pro

1. Dyson V11 Absolute Pro

In onze ogen de beste kruimeldief met steel. Met name de kracht, accessoires en accu maken dit een hele goede keuze.


aeg cx7 2 350

2. AEG CX7-2-S360

De AEG CX7 is ook een goede steelstofzuiger met kruimeldief. Het voordeel van dit model is dat er werkelijk een kruimeldief inzit, die je eruit kan halen.


rowenta air force flex 560

3. Rowenta Air Force Flex 560

Ook bij de Rowenta Air Force Flex 560 kun je de steel van de stofzuiger halen. Erg goede flexibele stofzuiger met veel kracht.


samsung jet 70 turbo

4. Samsung Jet 70 Turbo

Ook de nieuwe Samsung Jet 70 Turbo is erg krachtig en wordt geleverd met een handige draaiende borstel, ideaal voor dierenharen.


philips speedpro max

5. Philips 8000 Series XC8049

Dit model van Philips is ook te gebruiken als kruimeldief, door de steel eraf te halen. Ook heeft deze kruimeldief met steel een goede accu die zorgt voor goede zuigkracht en een lange accuduur.


Waarom is een kruimeldief met steel een goede keuze?

Een kruimeldief die voorzien is van een steel is een goede keuze op meerdere vlakken. Hieronder hebben we enkele voordelen opgesomd waarom het handig is om te kiezen voor steelstofzuiger die ook als kruimeldief te gebruiken is:

  • 2-in-1 oplossing: een steelstofzuiger is bedoelt voor het gehele huis en een kruimeldief voor de wat kleinere klussen. Door voor een steelstofzuiger te kiezen die ook gebruikt kan worden als kruimeldief, kun je hem ook gebruiken voor de kleinere klusjes en heb je ook een goede stofzuiger voor heel het huis.
  • Makkelijk op te bergen: steelstofzuiger zijn over het algemeen een stuk makkelijker op te bergen dan een traditionele stofzuiger. Ook wanneer je kiest voor een steelstofzuiger met een kruimeldief hoef je maar één model te hebben in plaats van twee.
  • Meer vermogen en betere accu: een steelstofzuiger is vaak wat duurder, maar de motor en accu is vaak een stuk beter. Zo is het veel makkelijker op bijvoorbeeld dierenharen op te zuigen en gaan de stofzuigers een stuk langer mee.

Waarom zou het dan geen goede keuze zijn om te kiezen voor een steelstofzuiger met ingebouwde kruimeldief? Steelstofzuigers zijn best prijzig, wanneer je dan bijvoorbeeld al een goede stofzuiger hebt en op zoek bent naar een kruimeldief dan kun je beter een kruimeldief kopen. Dat is qua prijs een stuk aantrekkelijker, bekijk hier de beste kruimeldieven.