De kruimeldieven van Philips zijn compact en flexibel © Philips MiniVac FC6149

Philips heeft veel verschillende stofzuigers en is vooral bekend van traditionele stofzuigers. Ook heeft Philips kruimeldieven die zeker de moeite waar zijn. Zo zijn de meeste kruimeldieven erg krachtig en worden ze vaak geleverd met handige accessoires. Op deze pagina vind je alles over de kruimeldieven van Philips en laten we zien wat wij de beste Philips kruimeldief vinden.

De Beste Philips Kruimeldief: MiniVac FC6149

Wij vinden de MiniVac FC6149 de beste Philips kruimelzuiger die er nu is. Dat komt met name door de zuigkracht van de zuiger en door de accessoires die bij de stofzuiger geleverd worden. Zo krijg je bij deze kruimeldief zelfs een autolader, zodat je de stofzuiger goed kunt gebruiken voor het zuigen van de auto. Hoewel de accu duur van de stofzuiger niet erg hoog is, zorgt de autolader er wel voor dat je hem lang kunt gebruiken voor het zuigen van bijvoorbeeld de auto, ideale kruimeldief voor de auto dus.


philips minivac fc6149

Philips MiniVac FC6149

In onze ogen is de Philips MiniVac FC6149 de beste Philips kruimeldief van dit moment. Handige kruimeldief die geleverd wordt met handige accessoires, waaronder een autolader.


Andere kruimelzuigers van Philips

Naast de MiniVac F6149 heeft Philips nog meer kruimeldieven. Kenmerkend is dat de meeste kruimeldieven van Philips laag geprijsd zijn. Wel zien we hoe lager de prijs hoe minder zuigkracht de stofzuiger heeft en hoe lager de accu duur is. Wel kan een Philips kruimeldief een goede keuze zijn als je een goedkope kruimeldief zoekt. Bekijk hieronder de andere kruimelzuigers van Philips:


Philips MiniVac FC6150

Philips MiniVac FC6150

Een vrij simpele Philips kruimelzuiger, de Philips MiniVac Fc6150. Dit model wordt wel geleverd met verschillende handige opzetborstels voor extra schoonmaakmogelijkheden.


philips minivac fc6148

Philips MiniVac FC6148

Een kruimeldief van Philips die ‘efficiënt’ oplaad en daardoor zorgt voor energie besparing. De stofzuiger is wel erg snel leeg en gaat maximaal slechts 9 minuten mee.


philips minivac fc6142

Philips MiniVac FC6142

Ideale kruimeldief van Philips waarmee je ook water op kunt zuigen. Dit model wordt ook geleverd met handige accessoires en opzetborstels.


Mocht je toch een wat betere kruimeldief willen, bekijk dan ook even onze beste kruimeldief pagina. Op deze pagina vind je de beste kruimeldieven van dit moment. Deze pagina is up-to-date en we hebben onderzoek gedaan naar het huidige aanbod aan kruimeldieven.