De kruimeldieven van Shark zijn stijlvol en erg handig! © Shark VW251EU

De stofzuigers van Shark zijn onderdeel van het bedrijf SharkNinja. Dit bedrijf ontwikkeld en verkoopt kleine huishoudelijke apparaten en is vooral gericht op schoonmaak apparaten. Denk hierbij aan steelstofzuigers, robotstofzuigers, dweilmachines en natuurlijk ook Shark kruimeldieven. Op deze pagina lees je alles over de Shark kruimeldief. Momenteel heeft Shark één kruimeldief die in Nederland te koop is.

Is de Shark kruimeldief een goede keuze?

kruimeldief shark

Allereerst kunnen we wel zeggen dat de Shark kruimeldief erg mooi oogt en er stijlvol uitziet. De stofzuiger wordt geleverd met een handig oplaadstation en een extra accu, hierdoor zit je nooit zonder stroom.

Ook krijg je bij de Shark kruimeldief handige accessoires. Met de accessoires kun je verschillende oppervlaktes gemakkelijk schoonmaken. Zo zit er een borsteltje bij waarmee je tussen de luxaflex kunt zuigen en een borstel waarmee je dierenharen van de bank kunt zuigen.

Een ander pluspunt van de kruimelzuiger is het gewicht, de stofzuiger weegt slechts 600 gram en is daarmee één van de lichtste kruimeldieven van dit moment. Gelukkig zit er ook een extra accu bij de handstofzuiger, want deze gaat slechts acht minuten mee per accu. De accu daarentegen is wel weer snel opgeladen en binnen 2,5 uur is een accu weer vol.


shark wv251eu

Shark VW251EU

De Shark VW251EU kruimeldief is een mooie kruimelzuiger. Is handig in gebruik en wordt geleverd met een extra accu.


Nieuw: Shark UltraCyclone Pet Pro handstofzuiger

Naast de Shark VW251EU heeft Shark ook sinds kort een nieuwe kruimeldief: Shark UtraCyclone Pet Pro