We hebben al eens onderzoek gedaan naar de krachtigste kruimeldief en daaruit bleek dat op dat moment de Dyson V6 Trigger+ de krachtigste kruimeldief was. Natuurlijk zijn we wel gewend van Dyson kruimeldieven erg krachtig zijn, maar tegenwoordig zijn er ook kruimeldieven met steel.

Krachtige kruimeldieven met steel?

Kruimeldieven met steel zijn als het ware steelstofzuigers met een ingebouwde kruimeldief. Tegenwoordig zijn kruimeldieven erg populair en worden deze vooral gebruikt voor de complete huishouden. Vooral omdat tegenwoordig de accu van deze steelstofzuigers erg goed zijn, waardoor ze veel kracht hebben en een lange accu duur.

Ook is worden veel steelstofzuiger geleverd met zo’n ingebouwde kruimeldief. Dit is natuurlijk een ideale 2-in-1 oplossing, omdat je direct een stofzuiger koopt voor het hele huis en daar eigenlijk een kruimeldief bij krijgt. Vaak zien we kruimeldieven meer als een aanvulling van een gewone stofzuiger en met deze oplossing krijg je als het ware beiden. Op onze kruimeldief met steel pagina vind je van dit soort modellen en hieronder hebben we ook een model neergezet:


aeg cx7 2 350

AEG CX7-2-S360

Deze AEG CX7 is een echte kruimeldief met steel. Uit de steelstofzuiger kun je gewoon een kruimeldief halen, ideaal voor de kleine zuigklussen!


Maar is een steelstofzuiger met geïntegreerde kruimeldief ook krachtig?

Jazeker, zo’n kruimeldief met steel is een stuk krachtiger dan de meeste kruimeldieven. Dat komt vooral omdat deze modellen veel sterkere accu’s hebben dan gewone kruimeldieven. Natuurlijk kosten deze modellen wel een stuk duurder dan losse kruimeldieven, maar je krijgt er als het ware een 2-in-1 oplossing voor.

Mocht je toch liever alleen een losse kruimeldief willen die voorzien is van goede zuigkracht dan kan dit natuurlijk ook. Dit is tevens ook een stuk goedkoper. Bekijk dan eens onze krachtige kruimeldief pagina. Op deze pagina vind je de meest krachtige kruimeldieven van dit moment.

Zie hieronder een video van de AEG CX7, het model met een geïntegreerde kruimeldief: